Bata kaže da je Terzić njega zvao: Bio je privatni razgovor i trebalo je tako da ostane

Izvor: Sportske.net, 29.Sep.2018, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bata kaže da je Terzić njega zvao: "Bio je privatni razgovor i trebalo je tako da ostane"

Šta Mirković nerado kaže o telefonskom razgovoru sa Terzićem.

Prošlo je skoro nedelju dana od "večitog" derbija, ali strasti se i dalje ne stišavaju. Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je na gostovanju televiziji Pink da ga je posle utakmice zvao Zoran Mirković, ali trener Partizana kaže da je to bio privatan razgovor.

"Video sam da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << to pojavilo, pa sam pogledao tu emisiju na Pinku. On je rekao da smo se čuli, a malo me je začudilo što je prepričavao naš privatni razgovor", rekao je Bata novinarima u sportskom centru Teleoptik.

Terzić je tada rekao da ga je Mirković zvao i kazao: "Terza, ja sam tačno očekivao vas kao izduvan balon. Ne možete se vi napeti u tako kratkom periodu i po treći put, a nama je to značilo sve'".

Novinari su pitali Mirkovića da li ima običaj da se čuje sa Terzićem i da razgovaraju.

"On je mene zvao, a nemamo običaj da se čujemo. Čuli smo se, Terzić nam je čestitao na dobroj igri, izvanrednoj igri, ja njemu na svim stvarima koje rade u Evropi, koje su izvanredne i nisam iz tog razgovora čuo sporno, ali posle toga sam čuo dosta spornih stvari. Toliko o tome. Nerado sam i ovo rekao. To je bio naš razgovor i trebalo je tako da ostane", rekao je Mirković.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KO JE KOGA ZVAO? Bata Mirković rekao sve o telefonskom razgovoru sa Terzićem (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2018

Trener Partizana stavio tačku na sva nagađanja...Iako je pred Partizanom gostovanje u Nišu i derbi 10. kola Superlige protiv Radničkog, na konferenciji za medije u SC "Teleoptik" jedna od tema je još uvek bio 158. Večiti derbi. Novinari su imali zanimljivo pitanje za Zorana Mirkovića i njegov...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

BATA MIRKOVIĆ O RAZGOVORU SA TERZIĆEM DAN NAKON BURNOG DERBIJA: Bio je privatni razgovor i trebalo je tako da ostane...

Izvor: Kurir, 29.Sep.2018

Trener Partizana Zoran Bata Mirković prokomentarisao je gostovanje na televiziji generalnog direktora crveno-belih Zvezdana Terzića koji je u emisiji rekao da su se dan nakon 158. večitog derbija čuli telefonom.  

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.