Terzić se obratio javnosti: Za titule zahvaljujem nesposobnom rukovodstvu Partizana!

Izvor: Sportske.net, 19.Okt.2020, 18:03

Terzić se obratio javnosti: "Za titule zahvaljujem nesposobnom rukovodstvu Partizana!"

Nova peckanja nakon "večitog derbija".

Završena je 163. epizoda "večitog derbija" koji je završen rezultatom 1:1 nakon čega su nezadovoljniji bili u redovima Partizana.

Nakon serije saopštenja i sa jedne i sa druge strane, kao i međusobnih uvreda, oglasio se ponovo Zvezdan Terzić kao odgovor na saopštenje Vladimira Vuletića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << potpredsednika crno-belih.

Prenosimo njegove reči u celosti.

"Večiti rivalitet između naša dva kluba je decenijama građen između ostalog i džentlmenskim ponašanjem oba rukovodstva naših klubova.

Uvek je bilo i određenog peckanja među nama, ali uvek u granicama dobrog ukusa. Nikada se ranije nije ulazilo na teren ličnih i porodičnih odnosa. Sve do pojave čuvenog profesora rimskog prava javno prokazanog kao osoba sklona nemoralu među muškim maloletnicima.

Nije slučajno da Crvena zvezda i četvrtu godinu zaredom osvaja šampionsku titulu. Realno nam je sve to mnogo olakšalo nesposobno rukovodstvo Partizana predvođeno čuvenim profesorom.

I mnogo nam je lakše kada i za verbalnog protivnika imamo čoveka bez ljudskog i muškog kredibiliteta. Profesorove reči jednostavno nemaju težinu. Rezultati još manju.










I pored toga, kao zaljubljenik u srpski sport, ne mogu se radovati devastiranju Partizana koje iz namere ili neznanja čine profesor bluda i njegova kompanija.

Nadam se da ce iskreni navijači Partizana prepoznati anomalije svog rukovodstva i okrenuti se radikalnim promenama zarad bolje budućnosti svog kluba.

A mi iz Crvene zvezde nastavljamo da se radujemo novim titulama i utakmicama Lige Evrope
", navodi se u saopštenju koje je medijima dostavljeno iz Crvene zvezde.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.