Terzić: Vidić mi je rekao da želi da bude selektor; Vidić: On je poslednja osoba kojoj bih se poverio

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Nov.2020, 11:57

Terzić: Vidić mi je rekao da želi da bude selektor; Vidić: On je poslednja osoba kojoj bih se poverio

Sa Nemanjom Vidićem sam razgovarao pre godinu i po dana, tada mi je rekao da je završio profi licencu u Engleskoj i da mu je želja da bude trener i jednog dana selektor i siguran sam da će biti, izjavio je generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić.

Terzić je gostovao na TV Prva i između ostalog komentarisao Vidićevo pismo FSS o stanju u srpskom fudbalu.

"Vidić ima grandioznu karijeru i sigurno da zaslužuje funkciju i mesto u srpskom fudbalu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Da li u Crvenoj zvezdi ili FSS".

Kako je naveo, čitava generacija, plejada, kao što su Vidić, Stanković, Kolarov, Danko Lazović, Bane Ivanović, svi oni završavaju karijeru ili su završili i u skladu sa svojim željama treba da nađu mesto u srpskom fudbalu.

"Oni su potrebni srpskom fudbalu. Za njih treba da ima mesta, a na kojim funkcijama to treba da se vidi sa njima", rekao je Terzić.

Vidić: Terzić je poslednja osoba kojoj bih se poverio

Poslednja osoba kojoj bih se poverio o svojim planovima je Zvezdan Terzić, rekao je čuveni srpski fudbaler Nemanja Vidić.

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde i Mančester Junajteda u kratkoj izjavi za portal " Mozzart sport " reagovao je na Terzićevo gostovanje na TV Prva.

"Ja sa njim nemam komunikaciju", bio je veoma jasan Vidić.

Terzić: Vidić častan momak, ali ovog puta ne govori istinu

Nemanju Vidića znam kao ispravnog i časnog momka, ali ovog puta ne govori istinu. Ne razumem zbog čega to radi, pogotovo na ovako uvredljiv način koji ne priliči jednom sportisti, izjavio je generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić.

Terzić je reagovao na Vidićevu izjavu u kojoj je bivši kapiten Zvezde i Mančester Junajteda naveo da je on poslednja osoba kojoj bi poverio svoje planove i da sa njim nema komunikaciju.

Prethodno je Terzić gostovao na TV Prva, gde je između ostalog rekao da je sa Vidićem razgovarao pre godinu i po dana i da mu je tada rekao da je završio profi licencu u Engleskoj i da mu je želja da bude trener i jednog dana selektor.

"Podsetiću ga da smo se pre godinu i po dana sreli ispred zgrade (živimo zgrada do zgrade) i razgovarali smo na temu njegovih planova. Tada sam mu rekao da Milojević planira odlazak i da razmišljamo o nekim novim trenerima kao što su on i Dejan Stanković. Zahvalio se na ponudi i rekao mi da želi više vremena da provodi sa decom u Milanu, a da ga interesuje mesto selektora jer ne bi morao stalno da bude u Beogradu", rekao je Terzić.

Kada sam tog dana došao na stadion kompletan razgovor sam preneo Džajiću, Mijailoviću i Mrkeli što oni mogu i da potvrde, navodi Terzić.

"Danas sam izjavio da je imao grandioznu igračku karijeru i da je potreban srpskom fudbalu u skladu sa njegovim željama. I to stvarno mislim. S obzirom na to da sam od Vidića stariji 15 godina, da sam mu bio predsednik u FSS i da sam danas generalni direktor njegove i moje Crvene zvezde, smatram neprimerenim njegov današnji komentar", istakao je Terzić.
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Terzić tvrdi - Vidić u budućnosti želi mesto selektora?

Izvor: Sportske.net, 24.Nov.2020

Zanimljivo jutro za nama....Danas smo saznali da je FS Srbije izabrao Vladana Milojevića kao prvu metu za poziciju selektora, a istog jutra Zvezdan Terzić otkriva da - Nemanja Vidić želi da upliva u trenerske vode...Verujemo da je ovo slučajnost, uostalom, generalni direktor Crvene zvezde je rekao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.