Terzić: Prodaja Degeneka planirana, dobijamo četiri miliona

Izvor: RTS, 13.Jan.2019, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić: Prodaja Degeneka planirana, dobijamo četiri miliona

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić otkrio je da četiri miliona dolara iznosi transfer Miloša Degeneka u saudijski Al Hilal i poručio da je to bio planiran potez nakon dolaska Nemanje Milunovića.
Degenek je, posle samo šest meseci u klubu, otišao iz Zvezde i od bogatih šeika dobio ugovor na tri i po godine >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << vredan dva miliona evra po sezoni.

"Završili smo danas transfer Miloša Degeneka u saudijski Al Hilal. Crvenoj zvezdi pripada četiri miliona dolara, ovo je jedan od najboljih poslovnih poteza u poslednje vreme kada se uzme u obzir da smo Degeneka pre samo šest meseci doveli za iznos od 200.000 evra. Planirali smo prodaju jednog štopera i zato smo pre mesec dana doveli Nemanju Milunovića iz BATE Borisova kao slobodnog igrača", rekao je Terzić.
On se u ime Crvene zvezde zahvalio Degeneku na velikom doprinosu i dodao da su vrata povratka za njega otvorena.
"Kvalitetnim igrama i vrhunskim profesionalizmom ostavio je izvanredan utisak na sve prave zvezdaše. Želimo mu mnogo sreće u novom klubu i nadamo se da će se Miloš jednog dana kao igrač vratiti u svoju Zvezdu", zaključio je Terzić.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.