Terzić: Partizan truje narod da je Zvezda mezimac države

Izvor: RTS, 23.Sep.2019, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić: Partizan "truje narod" da je Zvezda mezimac države

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić čestitao je Partizanu pobedu u 161. derbiju, najavio ozbiljne analize u igri tima u koji je uložen 30 miliona evra, ali i optužio rukovodstvo crno-belih da, kako je naveo, truje narod da je Zvezda mezimac države.
"Čestitke igračima i stručnom štabu Partizana. Više su >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << želeli pobedu, ušli sa mnogo strasti i mislim da su bili manje loši od nas. Mislim da derbi nije opravdao očekivanja, zbog tenzija. Duboko sam nezadovoljan igrom Crvene zvezde, predstoji nam ozbiljna analiza zašto je tako."

"Nedopustivo je da naš tim, najbolji u poslednjih 25 godina, u koji smo uložili 30 miliona evra, za obeštećenja 10, na plate 15 i još pet na bonuse, odigra tako loše", rekao je Terzić na vanrednoj konferenciji za medije.
Ipak, to je, kako ističe jedna strana medalje i zbog toga se javno izvinio navijačima, a druga je "ona reakcija" navijača Partizana.
"Mislim da rukovodstvo Partizana na perfidan način truje ovaj narod da je Zvezda mezimac države i vlast čini sve protiv Partizana. Nedopustivo je da Vučelić to ne osudi, nego kaže za njihovu TV da je uobičajeno."
„To je samo rezultat njihove kampanje kako država i FSS žele da ugase Partizan, ona reakcija je poziv na bunt, otpor prema režimu. Zloupotrebljavaju činjenicu da predsednik Vučić ne krije da je navijač Crvene zvezde i pritiskaju sve vreme, pa država mora skoro da se pravda da Zvezda nije u povlašćenom položaju", istakao je Terzić i najavio da će klub u najkraćem roku izneti podatke o tome koliko je dobio od države, a koliko je dobio Partizan.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Terzić traži od FSS promenu OVOG pravila!

Izvor: Sportske.net, 23.Sep.2019

U Zvezdi bi da menjaju pravila...Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić danas je na vanrednoj konferenciji za medije imao šta da zameri stručnom štabu i igračima "crveno-belih" navijačima i ljudima u Partizanu...Dotakao se i pravila koje je Fudbalski savez Srbije uveo od ove sezone koje...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.