Terzić: Izgradnja stadiona kreće za dve godine, koštaće 200.000.000 evra

Izvor: B92, 15.Dec.2019, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić: Izgradnja stadiona kreće za dve godine, koštaće 200.000.000 evra

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, otkrio je da izgradnja novog stadiona kreće za dve godine.

Terzić se obratio ljudima u klubu, igračima, prijateljima kluba, kao i novinarima na svečanoj večeri.

“Oformili smo radni grupu jer želimo da gradimo stadion. Trebaju nam dve godine da sve pripremimo. Smatramo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da će novi stadion biti nova pokretačka snaga i očekujem da za dve godine krene izgradnja. Kapacitet će biti oko 42.000 gledalaca i kostaće 200 miliona evra”, rekao je Terzić na tradicionalnoj “crveno-beloj” večeri.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Terzić: Gradimo novi stadion, koštaće 200 miliona evra

Izvor: Večernje novosti, 15.Dec.2019

Fudbalski klub Crvena zvezda trebalo bi da za dve godine počne izgradnju novog stadiona, koji bi koštao 200 miliona evra, izjavio je večeras generalni direktor Zvezdan Terzić Fudbalski klub Crvena zvezda trebalo bi da za dve godine počne izgradnju novog stadiona, koji bi koštao...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.