Izvor: Press, 26.Sep.2017, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdu za Keln analizira bivši igrač Partizana koga Delije ne pamte po dobru (VIDEO)

Miloš Jojić je spreman da šutira slobodan udarac protiv Zvezde ukoliko se ukaže prilika, a takođe i da analizira tim crveno-belih za trenera ''Jarčeva''.
Foto: Youtube
Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak od 19 časova igra protiv Kelna meč 2. kola grupe H, a za ''Jarčeve'' nastupa bivši igrač >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Partizana, Miloš Jojić, koga navijači crveno-belih ne pamte po dobru.
Mnogi navijači Zvezde i dalje se sećaju 144. Večitog derbija u kome je Miloš Jojić postigao gol u poslednjim trenucima meča za pobedu Partizana. Sada će ponovo izaći na megdan Zvezdi, ovoga puta u Evropi, u duelu Kelna i crveno-belih.
Jojić je u razgovoru za Žurnal rekao da Keln prihvata ulogu favorita, ali da je svestan kvaliteta i mana crveno-belih. Takođe je istakao i da će ''skautirati'' Zvezdu za trenera, ukoliko ima određena pitanja.
- Lično poznajem dosta igrača Crvene zvezde, ali nisam toliko pratio njihove igre, osim u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Nižiu pbobede u prvenstvu i sigurno dolaze puni samopouzdanja u Keln. Izuzetno su opasni u ofanzivi, imaju brzinu po bokovima. Obratićemo pažnju i na njihove mane i pokušaćemo da ih iskoristimo.
Jojić ističe da je spreman da pomogne treneru u analiziranju Zvezde, a takođe naglašava da je spreman da šutira slobodnjak ponov, ukoliko se ukaže prilika.
- Na raspolaganju sam treneru za sva pitanja koja bude imao.
- Bez obzira na lošu formu i trenutnu situaciju, favoriti smo u ovoj utakmici ne bi trebalo da bežimo od toga. Kvalitetnija smo ekipa, ali to moramo da dokažemo na terenu. Podrška naših navijača neće da izostane, u to sam siguran.
- Ne opterećujem se golovima, već ttežim tome da ekipa napreduje. Ako se ukaže priklika, da opet ugrozim gol Zvezde iz slobodnog udarca, uradiću to.

Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Večiti derbi,   Jutjub

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.