REKAO JE, VOLIM ZVEZDU! Evo šta sve KOČI njegov dolazak na Marakanu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2018, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REKAO JE, VOLIM ZVEZDU! Evo šta sve KOČI njegov dolazak na Marakanu (VIDEO)

Crveno-beli ga vide kao idealnu zamenu za La Taleka.

Defanzivac Genta Stefan Mitrović istakao je da nije realno da ovog leta obuče dres Crvene zvezde, Crveno-beli su u potrazi za pojačanjem u defanzivi. Damijanu Le Taleku je istekao ugovor i Zvezdi je potreban iskusan štoper, ali to neće biti Stefan Mitrović, koji je na radaru kluba s "Marakane".

TOTALNO LUDILO! Igrač Zvezde je postavio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sliku, a onda je usledio komentar kolege iz Partizana (FOTO)

Dramatisch nieuws voor AA Gent-verdediger Stefan Mitrovic https://t.co/ZXCLFXfxA9 pic.twitter.com/nYIHV3XBzq

— Voetbal24.be (@voetbal24be) March 24, 2018

- Ono šte se piše po medijima je daleko od realizacije, ne bih to mnogo komentarisao. Da bi se nešto desilo klubovi moraju da se dogovore. Imam još dve godine ugovora sa Gentom. U klubu imam odličan status, kapiten sam tima, računaju na mene. Uostalom, imam i neke druge opcije. Videćemo - rekao je Mitrović za Maxbetsport.

On je istakao da je navijač Zvezde i da bi voleo da jednog dana obuče crveno-bei dres.

- Volim Zvezdu, navijač sam tog kluba od malih nogu. Mnogo puta sam izjavio da mi je želja da zaigram u crveno-belom dresu - istakao je iskusni defanzivac.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Večiti derbi,   Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SLOBODNI SU KAO PTICE NA GRANI: Večiti krenuli u akciju! U ovom klubu i ono što im treba za Evropu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2018

Partizan i Zvezda kupuju u Francuskoj...Nekadašnji mladi reprezentativci Srbije, Vukašin jovanović i Milan Gajić, koji su zajedno sa svojim saigračima osvojili Mondijal na Novom Zelandu 2015. pobedom protiv Brazila 2:1, nalaze se na vratima večitih. Posle neuspelog pokušaja u dresu Bordoa, gde...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.