NAKON VESTI DA U ZVEZDU STIŽE PLEJ IZ NBA, LJUBIMAC PARTIZANA: Evo KAKO je reagovao na poziv iz BG-a

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2020, 17:07

NAKON VESTI DA U ZVEZDU STIŽE PLEJ IZ NBA, LJUBIMAC PARTIZANA: Evo KAKO je reagovao na poziv iz BG-a

Završio epizodu u Americi.

Transfer period je u toku, a Crvena zvezda i Partizan polako sklapaju kockice kada je u pitanju tim za sledeću godinu.

Crveno-beli su bili nešto aktivniji i, između ostalog doveli su dosta stranaca. Ipak, transferi koji su izazvali najviše pažnje svakako su prelasci Korija Voldena na Mali Kalemegdan, doskorašnjeg igrača crno-belih, i Nemanje Dangubića u Partizan nekadašnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << košarkaša Zvezde.

Večeras (21.45) na San Siru gledaćemo duel dva najbolja tima u Seriji A od restarta fudbala u Italiji Milana i Atalante. A domaćinima je ova utakmica mnogo važnija jer jure plasman u Ligu Evrope. Kec je 3,10, iks 3,50, dvojka 2,25, a GG3+ 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Milan – Atalanta.

Zato je veliku pažnju javnosti izazvao tvit izraelsko-španskog novinara Džonatana Garsije koji izneo tvrdnje da Crvena zvezda želi da u svoje redove dovede američkog plejmejkera Najdžela Vilijamsa Gosa (više o tome pročitajte na OVOM linku), nekadašnjeg ljubimca navijača crno-belih, koji se nedavno oprobao u NBA ligi u ekipi Jute Džez, ali kako javljaju tamošnji mediji on se ipak vraća u Evropu.

Da li su čelni ljudi crveno-belog kluba zaista pokazali zainteresovanost i pitali Gosa "za zdravlje", još uvek je nejasno, ali za sada taj transfer deluje poprilično teško ostvarljiv. To pokazuje nedavna prepiska samog Amerikanca sa navijačima Zvezde, tima kojem je "oteo" trofej Kupa Radivoja Koraća u dresu večitog rivala i tako izrastao u jednog od junaka suprotnog tabora.

Nekadašnji plejmejker kluba iz Humske odgovorio je na Tviter šalu navijača koji mu je napisao: "dođi u Crvenu zvezdu, brate", posle citiranja vesti da Zek Lidej ide u Armani.

- Puno ljubavi za tebe, ali ja sam dete Partizana - napisao je Vilijams Gos pre dvadesetak dana, te ostaje pitanje da li je u međuvremenu mogao da se predomisli, ako je informacija izraelsko-španskog novinara da se Zvezda raspitivala za njega uopšte i tačna.

U međuvremenu, spekuliše se gde bi to Amerikanac mogao da nastavi karijeru.

Nigel Williams Goss is close to sign with a euroleague team, sources tell.

— Mendy Brown (@Mendy_Br) July 19, 2020

Novinari su saglasni da je njegova epizoda u Juti i NBA ligi završena. Nekoliko evropskih novinara, a među njima je i Džonatan Garsija, naveli su da se i izraelski Makabi raspituje za njega.

BREAKING: Maccabi Tel Aviv is in advanced talks with Nigel Williams Goss, but no deal yet between both sides. pic.twitter.com/O5WebWeRGo

— Jonathan Garcia (@Jon_Garcia4) July 16, 2020

- Makabi je u dubljim pregovorima sa Gosom, ali još uvek nema dogovora obe strane - napisao je Garsija na Tviteru.

@MaccabitlvBC are closing in on a deal to bring in Nikola Kalinic. They are also interested in Tyler Ennis and Nigel Williams-Goss.#maccabi_tel_aviv #euroleague #Fenerbahce #utahjazz

— Augustas Plaipa (@augas13) July 16, 2020

🔍 Nigel Williams-Goss is the main target for Maccabi Tel Aviv.

It seems the deal could be about to close or at least very closed. But maybe the last fringes are still missing.

— Home of Glory 🏀🌍 (@thehomeofglory) July 15, 2020

Pored Gosa, spominje se i Tajler Enis kao kandidat za prelazak u Makabi.

Tyler Ennis and Nigel-Williams Goss are two main candidates for Maccabi Tel Aviv. #Maccabi_Tel_Aviv

— Basketball Rumors EU (@AroundRumors) July 16, 2020

A spominje se i Žalgiris koji traži zamenu za Kevina Pangosa.

Looking at some players that Schiller coached last year and one jumps out right away.

Nigel Williams-Goss.

Zalgiris have been targeting him ever since Kevin Pangos left. Kind of ironic that he ended up playing for our new coach.

Maybe it's a sign, Nigel. It's meant to be 😉

— Magic Jordan (@dogtheballer) July 14, 2020
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.