Izvor: HotSport.rs, 08.Jul.2016, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS U NAJAVI: Grobari sa Malte prete da će izbaciti Zvezdu iz Evrope!

Crvena zvezda u utorak gostuje na Malti u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a meč je već dobio svoju predigru.

Umesto da navijaju za svoj klub, navijači Partizana više mrze neki drugi. Bar oni Grobari sa Malte. Na navijačkim forumima pojavili su se komentari Grobara sa Malte koji prete da će prekinuti utakmicu Valete >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << i Crvene zvezde. Reč je o Srbima koji već dugi niz godina rade na ovom ostrvu i koji su formirali grupu Grobari Malta.
– Kad već ih nije izbacila UEFA, onda ćemo mi – jedan je od poruka Grobara.
Ove pretnje treba shvatiti ozbiljno, jer su Grobari sa Malte pravili često incidente. Jedan su napravili i kada je Partizan gostovao u tom gradu, tada ih je uhapšeno deset, a dvojica su preko ograde ušli na igrališete sa pomoćnog terena. Takođe, Grobari su krajem prošle godine pretukli Hrvate u jednom klubu kada je reprezentacija Hrvatske igrala sa Maltom. Tada je jedan od navijača “kockastih” reako da su mu Grobari pretili da neće živ napustiti Maltu.
Sada je na nadležnim organima, Zvezdi i domaćinu da pokušaju da spreče sve moguće incidente, a biće ih, pogotovo ako se i Delije pojave na Malti.
(Izvor: YouTube/Hooligans Balkan)
The post HAOS U NAJAVI: Grobari sa Malte prete da će izbaciti Zvezdu iz Evrope! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Liga Šampiona,   Večiti derbi

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Le Talek u konkurenciji za Maltežane

Izvor: Sportske.net, 08.Jul.2016

Crvena zvezda u utorak kreće u svoj pohod ka Ligi šampiona, a u svojim redovima imaće na raspolaganju i Demijena Le Taleka...Najveće pojačanje protekle zime u Crvenoj zvezdi, Damijen Le Talek, danas je trenirao sa ekipom Crvene zvezde i sigurno je da će biti spreman da pomogne svojim drugovima...

Nastavak na Sportske.net...

PROBLEMATIČNI PREKIDI, MAGIJA BABUNSKOG: Ovako je prošla Zvezdina ‘generalka’ (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 09.Jul.2016, 09:29

Crvena zvezda odigrala je generalnu probu na pripremama u Termama Čatež, a protivnik, ekipa Radomlje, savladana je rezultatom 3:1 (2:0).. . Miodrag Božović odlučio je da šansu da mlađim igračima i onima koji, najverovatnije, neće imati veću minutažu, jer već u utorak uveče Crvena zvezda...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.