Zrenjaninska biblioteka prelazi na jednosmenski rad

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Nov.2020, 17:29

Zrenjaninska biblioteka prelazi na jednosmenski rad

Gradska Narodna Biblioteka "Žarko Zrenjanin" usled aktuelne epidemiološke situacije od ponedeljka 30. novembra prelazi na jednosmenski rad.

Poštujući epidemiološke mere i kako bi se stvorio što bezbedniji boravak i smanjio broj kontakata korisnika u Biblioteci u narednom periodu izdavaće se isključivo građa koja je prethodno poručena ili rezervisana.

Biblioteka će za posetioce biti otvorena radnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << danima od 9 do 15 časova kao i subotom od 9 do 12 sati, a korisnici svoje knjige mogu da poruče putem telefona ili mejla.

Broj telefona Gradske narodne biblioteke "Žarko Zrenjanin" je 023-566-210, a knjige se mogu rezervisati i na brojeve telefona 064-811-6402 na pozajamnom odeljenju i 064-811-6407 na dečijem odeljenju.Takođe u funkciji su i sledeće mejl adrese: biblioteka@zrbiblio.rs pozajamno@zrbiblio.rs i zrbibliodecijeodeljenje@gmail.com

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.