Zrenjaninki osumnjičenoj za ubistvo supruga određen pritvor

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Maj.2022, 13:49

Zrenjaninki osumnjičenoj za ubistvo supruga određen pritvor

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Zrenjaninu odredio je pritvor Terezi Perić (46) koja se sumnjiči da je 11. maja u kući u Zrenjaninu ubila svog supruga Srđana Perića (42) na svirep i podmukao način.

Osumnjičenoj je određen pritvor do 30 dana zbog bojazni da će ometati postupak uticanjem na svedoke, zato što je za delo za koje se sumnjiči >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << predviđena kazna preko deset godina i jer je zbog načina izvršenja dela došlo do uznemirenja javnosti, rekla je za Tanjug sekretar zrenjaninskog Višeg suda Branislava Golijanin.

Ovim rešenjem sudije, pritvor može trajati do naredne odluke suda ili najduže do 11. juna.

Perić se tereti za krivično delo teško ubistvo na podmukao i svirep način, za koje delo je zaprećena kazna od najmanje 10 godina ili doživotni zatvor.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.