Izvor: Radio 021, 09.Okt.2019, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zrenjanin: Radovima na obilaznici pokidani kablovi, ceo grad bez vode

Vodosnabdevanje na teritoriji Zrenjanina je prekinuto jer je u toku izvođenja radova na izgradnji obilaznice izvođač radova pokidao podzemni visokonaponski kabl koji snabdeva bunarske pumpe na izvorštu električnom energijom neophodnom za njihov rad.

Kako je iz "Vodovoda i kanalizacije" saopšteno, iz tog razloga došlo je do prekida vodosnabdevanja na teritoriji celog grada, i ono će potrajati dok se ne završi sanacija pomenutog kabla.

Ekipe Elektrodistribucije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Zrenjanin i "Vodovoda i kanalizacije" su odmah po saznanju uzroka nestanka električne energije izašle na teren, u toku su radovi na lociranju tačnog mesta kvara i pripreme terena - iskopavanja za njegovu sanaciju.

"Trenutno se ne mogu dati precizne informacije koliko je potrebno vremena za sanaciju visokonaponskog kabla, ali je sigurno da će radovi potrajati više časova. Po dobijanju preciznijih informacija o istima će javnost biti obaveštena", navodi se u saopštenju.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.