Zrenjanin: Devojka poginula od strujnog udara dok se tuširala

Izvor: Vesti-online.com, 06.Jan.2019, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zrenjanin: Devojka poginula od strujnog udara dok se tuširala

Ivana Rošulj (23) iz Stajićeva kod Zrenjanina poginula je 4. januara u svojoj kući usled strujnog udara iz bojlera dok se tuširala.

Ona je taj dan oko 18 časova ušla u kupatilo da se istušira, ali je došlo do kratkog spoja i Ivana je preminula uprkos naporima porodice i lekara da je reanimiraju.

- Moja kćerka je otišla u kupatilo, ali nije isključila bojler. Dok je bila u tuš-kabini, struja iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << bojlera probila je kroz tuš i udarila u vodu i tuš-kabinu u kojoj je bila Ivana. Od udara, ona ja pala iz kabine na lavabo. Supruga je ušla unutra i našla našu kćerku na podu - Ivica Rošulj (49), Ivanin otac, koji je policajac u Sečnju.

On je ispričao da je Ivani srce radilo te da su odmah pozvali hitnu pomoć i pokušali da joj pomognu.

- Lekari Hitne pomoći su dva sata masirali Ivani srce, davali joj adrenalin, ali našoj devojčici nije bilo spasa - rekao je Ivanin otac.

Ispričao je i da je njegova kćerka radila u fabrici kablova u Zrenjaninu, ali da je 8. januara trebalo da pređe u firmu "Dreksmajler", gde radi i njena majka Stanojka (43).

- Ivana je završila srednju školu, ali je htela da bude policajka. Baš smo o tome pričali i planirala je da se javi na novi konkurs u martu. Već je bila podnela zahtjev za mesto policajke jer joj je to bila velika želja, da krene mojim stopama - ispričao je Ivica.

- Ne znam šta da kažem. Treba ovo preživeti - rekao je Ivica Rošulj, koji je naveo da je bojler uvek bio ispravan.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

IVANA PREMINULA DOK SE TUŠIRALA Devojka koja je stradala od STRUJNOG UDARA sanjala da postane policajka, porodica u šoku

Izvor: Blic, 06.Jan.2019

Ivana Rošulj (23) poginula je u petak uveče u kupatilu porodične kuće u selu Stajićevo kod Zrenjanina, kada ju je dok se tuširala "udarila" struja.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.