Zrenjanin:Demokrate osuđuju političko nasilje

Izvor: Mondo, 22.Dec.2012, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zrenjanin:Demokrate osuđuju političko nasilje

Demokratska stranka najoštrije je danas osudila oduzimanje mandata dvojici odbornika Skupštine grada najvećeg grada u Banatu.

Predsednik pokrajinskog odobora DS-a za Vojvodinu Dušan Elezović saopštio je da je vladajuća većina u tom gradu, Srpska napredna stranka (SNS), Socijalistička partija Srbije (SPS) i Demokratska stranka Srbije (DSS), još jednom pokazala da ne preza ni od od jednog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nezakonitog sredstva kako bi sebi obezbedila ostanak na vlasti.

"Protivzakonito oduzimanje mandata odbornicima opozicije predstavlja sraman pokušaj vladajućih stranaka da unište opoziciju u Zrenjaninu", naveo je Elezović u pismenom saopštenju za medije.

Na današnjoj sednici Skupštine grada Zrenjanina oduzeti su mandati članu DS-a Goranu Kauriću i članu LSV-a Tiboru Vašu.

Mandatna komisija obrazložila je odluku sukobom interesa, pošto je utvrdila da su primali odborničku i funkcionersku nadokandu.

(Beta)
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

DS: Protivzakonito oduzeti mandati odbornicima opozicije u Zrenjaninu

Izvor: Blic, 22.Dec.2012

Demokratska stranka osudila je danas postupanje vladajuće većine u Zrenjaninu, koju čine Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije i Demokratska stranka Srbije, zbog toga što je na današnjoj sednici Skupštine tog grada "protivzakonito oduzela mandate odbornicima opozicije"..."Protivzakonito...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.