Izvor: Radio 021, 25.Dec.2018, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vođa antivakcinaškog pokreta osuđena na kaznu od 75.000 dinara koju neće platiti

Vođa antivakcinaškog pokreta u Srbiji dr Jovana Stojković, osuđena je u Osnovnom sudu u Zrenjaninu na kaznu od 75.000 dinara, jer je vređala lekara Tomislava Stevanovića, koji je pokrenuo peticiju protiv šarlatanstva u medicini.

Po najavi njenog muža Vladimira Stojkovića, Jovana ne namerava da plati kaznu, nego će da je odsluži u zatvoru "zbog ideala", kako je napisao na Tviteru. Tako bi Stojković >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u zatvoru trebalo da provede više od dva meseca. Stevanović, koji je zajedno sa kolegama, te 270 roditelja podneo krivičnu prijavu protiv 43 šarlatana zbog širenja straha i panike od vakcine i pojave epidemije morbila, kaže da nije mogao da pređe preko uvreda izrečenim na njegov račun.

Др Јована Стојковић @DrJovana је управо ОСУЂЕНА у Основном Суду у Зрењанину због своје борбе против фармаколобиста и „вербалног деликта".

Она неће платити казну и одлази у ЗАТВОР да покаже у каквој држави живимо и какву репресију пролазимо.

Поносан на своју супругу!

Autor: Blic

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vođa antivakcinaškog pokreta osuđena na kaznu od 75.000 dinara koju neće platiti

Izvor: Radio 021, 25.Dec.2018

Vođa antivakcinaškog pokreta u Srbiji dr Jovana Stojković, osuđena je u Osnovnom sudu u Zrenjaninu na kaznu od 75.000 dinara, jer je vređala lekara Tomislava Stevanovića, koji je pokrenuo peticiju protiv šarlatanstva u medicini...Po najavi njenog muža Vladimira Stojkovića, ona ne namerava da...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.