VADIO SE NA PIJANSTVO! Osuđen ubica iz Belog blata, čekaju ga godine zatvora!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2020, 14:59

VADIO SE NA PIJANSTVO! Osuđen ubica iz Belog blata, čekaju ga godine zatvora!

Viši javni tužilac u Zrenjaninu najavio da će u zakonskom roku protiv presude podneti žalbu

Viši sud u Zrenjaninu proglasio je krivim J. K. i osudio ga je na kaznu zatvora u trajanju od devet godina, zbog krivičnog dela ubistva.

On je proglašen krivim da je 15. jula prošle godine, u Belom Blatu, u pijanom stanju, ubio K. J. Zločin je, kako je navedeno, počinio ''usled stanja alkoholisanosti, smanjeno sposoban da shvati značaj svog dela i da upravlja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svojim postupcima''.

Nakon rasprave, on je uhvatio žrtvu za vrat i zatim joj zadao više udaraca pesnicom u glavu. Napadnuti muškarac je usled udaraca pao na ivicu kreveta, a potom je leđima i glavom udario o pod prostorije.

Okrivljeni mu je tada prišao, te je nogama stao na gornji deo trupa, usled čega je K. J. zadobio teške telesne povrede opasne po život, od kojih je i preminuo.

Nezadovoljan visinom izrečene kazne, viši javni tužilac u Zrenjaninu je najavio da će u zakonskom roku protiv presude izjaviti žalbu, zahtevajući da se okrivljeni osudi na kaznu zatvora u dužem vremenskom trajanju.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.