Uhapšen vlasnik firme koja je montirala binu na fetivalu u Zrenjaninu

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Maj.2018, 23:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen vlasnik firme koja je montirala binu na fetivalu u Zrenjaninu

Zrenjaninska policija uhapsila je danas D.Š. (49) iz Sremske Kamenice, čija je firma postavljala metalnu konstrukciju koja se urušila na etno festivalu u Zrenjaninu i povredila dve osobe.

Kako je saopštila policija, na manifestaciji "Banatska priča" u ulici 20. Oktobra u Zrenjaninu oko 16 časova, pala je metalna aluminijumska konstrukcija na kojoj se nalazio reklamni pano. Jedna osoba teže je povređena, a druga lakše.

Vlasnik firme D.Š. tereti se za krivično >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << delo protiv opšte sigurnosti, a po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Zrenjaninu određena je mera zadržavanja i on će uz prijavu biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

Iz Lista Zrenjanin u tom gradu saopšteno je da je povređena novinarka Branka Jajić obavljajući svoj posao na događaju, kada je na nju pao deo bine.

Oni su pozvali nadležne da sankcionišu odgovorne za izazivanje opasnosti koja je ugrozila život koleginice Jajić i ukazali da se u javnosti već godinama osporavaju kvalifikacije pojedinih pružalaca usluga organizacije događaja i da poslednji slučaj čini navedene sumnje osnovanim.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.