Uhapšen osumnjičeni za paljenje kombija u Zrenjaninu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Nov.2020, 13:13

Uhapšen osumnjičeni za paljenje kombija u Zrenjaninu

Policija u Zrenjaninu uhapsila je B. S. (21) iz tog grada, zbog sumnje da je pre dva dana zapaljivom tečnošću polio i zapalio kombi tridesetdvogodišnjeg muškarca, saoštila je danas zrenjaninska policija.

U požaru niko nije povređen, a izgorela je unutrašnjost vozila, kao i deo ispod haube.

Kako se navodi, B. S. je uhapšen po po nalogu osnovnog javnog tužioca, zbog sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Zrenjaninu.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Zrenjanin: Uhapšen zbog paljenja kombija

Izvor: Radio 021, 25.Nov.2020

Policija u Zrenjaninu uhapsila je B. S. (21) iz tog grada, zbog sumnje da je pre dva dana zapaljivom tečnošću polio i zapalio kombi tridesetdvogodišnjeg muškarca, saoštila je danas zrenjaninska policija...U požaru niko nije povređen, a izgorela je unutrašnjost vozila, kao i deo ispod haube...B....

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.