Uhapšen Zrenjaninac zbog sumnje da je devojčici (8) dao slatkiše, pa je dodirivao po telu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2018, 06:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen Zrenjaninac zbog sumnje da je devojčici (8) dao slatkiše, pa je dodirivao po telu!

Utvrđuje se da li je i slilovao

Policija je uhapsila S. L. iz Zrenjanina zbog sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljene polne radnje.

Pročitajte i:

 Kako se sumnja, on je u protekla dva meseca seksualno uznemiravao i dodirivao po genitalijama osmogodišnju devojčicu!

S.L. je, prema krivičnoj prijavi, ćerku svog komšije slatkišima namamio u svoju kuću i primoravao je da legne na krevet, a zatim je dodirivao po telu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - prenosi Srpski telegraf.

- Kada bi video da se devojčica igra na ulici, izlazio bi u dvorište i pozivao je u kuću kod njega, da joj, navodno, da čokoladu i sok. Nakon što bi ušla unutra, naređivao joj je da legne na krevet i govorio da neće dobiti čokoladu ukoliko ga ne posluša - kaže upućeni u slučaj.

Kako kaže, on je devojčici tražio i da skine donji deo trenerke. Mazio ju je po genitalijama i butinama i dodirivao po grudima. Nakon toga bi joj rekao: "Nemoj nikom da pričaš šta smo radili", dao čokoladicu i pustio iz kuće.

Njemu je određeno policijsko zadržavanje. U međuvremenu su zatražena veštačenja koja će utvrditi da li je devojčicu i silovao!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.