Uhapšen Beograđanin zbog požara u rezervatu Carska Bara

Izvor: B92, 16.Okt.2018, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen Beograđanin zbog požara u rezervatu Carska Bara

Policija je u Zrenjaninu uhapsila M. T. (81) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo oštećenje životne sredine, saopštio je MUP.

Sumnja se da je on 14. oktobra izazvao požar na svojoj parceli koji se potom proširio na više stotina hektara trske, trave i niskog rastinja u Specijalnom rezervatu prirode Carska bara u mestu Ečka kod Zrenjanina.

U požaru koji je ugašen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sinoć nije bilo povređenih.

U gašenju je učestvovalo 26 vatrogasaca spasilaca sa devet vozila, kao i pripadnici dobrovoljnih vatrogasnih društava iz Zrenjanina.

Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden tužilaštvu, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Hapšenje zbog požara koji je zahvatio Carsku baru

Izvor: N1 televizija, 16.Okt.2018

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu uhapsili su M. T. (37) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo oštećenje životne sredine..."Sumnja se da je on 14. oktobra izazvao požar na svojoj parceli koji se potom proširio na više stotina hektara trske,...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.