Udes na prometnoj raskrsnici u Zrenjaninu, troje povređenih

Izvor: RTS, 19.Jul.2019, 08:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udes na prometnoj raskrsnici u Zrenjaninu, troje povređenih

Tri osobe su povređene u Zrenjaninu kada je automobil udario u drugo vozilo na raskrsnici, koji se zatim zabio u baštu ugostiteljskog objekta. Uhapšen mladić osumnjičen za izazivanje nesreće.
Automobil "fijat punto", kojim je upravljao 57-godišnji muškarac, stajao je na raskrsnici, prestrojen kako bi skrenuo, kada je na njega naleteo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << automobil marke "opel".

Od siline udarca vozilo se, zatim, zabilo u baštu jednog ugostiteljskog objekta koji se nalazi u blizini. 
Lakše su povređene tri osobe – vozač i suvozač "opela" i vozač "fijat punta". 
Ugostiteljski objekat, na sreću, nije još uvek radio kada je došlo do nesreće. 
Nesreća se dogodila u 7.10 na raskrsnici Bulevara Milana Milankova i Ulice cara Dušana, na jednoj od najfrekventnijih saobraćajnica u Zrenjaninu.
Zbog izazivanja nesreće uhapšen je 22-godišnji vozač "opela", Zrenjaninac  M. R.
On se sumnjiči da je izvršio krivično delo ugrožavanje bezbednosti javnog saobraćaja, određeno mu je zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu će biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Zrenjaninu. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Troje povređenih u Zrenjaninu, automobil uleteo u kafić

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jul.2019

Jutros oko 7 časova na Zrenjaninskoj magistrali došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su tri osobe lakše povređene. Nakon udesa na samom magistralnom putu, vozač jednog vozila uleteo je u ugostiteljski objekat Lion pub. ..Sve troje povređenih odmah je prebačeno u bolnicu...Kako smo saznali...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

KARAMBOL U ZRENJANINU Automobil uleteo u baštu kafića, IMA POVREĐENIH

Izvor: Blic, 19.Jul.2019

Tri osobe povređene su jutros u Zrenjaninu kada je automobil udario u drugo vozilo na raskrsnici i zatim se zabio u baštu ugostiteljskog objekta.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.