UŽAS U ZRENJANINU: Uhapšen Zrenjaninac koji je polio i zapalio kombi sugrađaninu?

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2020, 13:30

UŽAS U ZRENJANINU: Uhapšen Zrenjaninac koji je polio i zapalio kombi sugrađaninu?

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu, po nalogu osnovnog javnog tužioca, uhapsili su B. S. (1999) iz Zrenjanina

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

Sumnja se da je on 23. novembra ove godine u Zrenjaninu zapaljivom tečnošću polio i zapalio kombi tridesetdvogodišnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << muškarca.

U požaru niko nije povređen, a izgorela je unutrašnjost vozila, kao i deo ispod haube.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Zrenjaninu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tutin: Zbog ubistva u pokušaju uhapšen maloljetnik

Izvor: SandzakPress.net, 25.Nov.2020

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su šesnaestogodišnjaka iz Tutina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju. “Sumnja se da je on juče ispred jednog kafića u Tutinu, nakon verbalne rasprave, zadao ubod nožem sedamnaestogodišnjem...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.