UKLETI MELENCI: Smrt fudbalera samo jedna u nizu TRAGEDIJA u ovom malom mestu za manje od mesec dana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2018, 06:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UKLETI MELENCI: Smrt fudbalera samo jedna u nizu TRAGEDIJA u ovom malom mestu za manje od mesec dana!

Crnih mesec dana za selo pored Zrenjanina

Fudbaler Slobodan Boba Adamov (25) iz Melenaca preminuo je od strujnog udara u svom domaćinstvu. Kako je saopšteno iz PU u Zrenjaninu, nesreća se dogodila 17. juna, oko 7h i 30 minuta. Mladić je tokom obavljanja svakodnevnih poslova u domaćinstvu, prilikom muže krava poginuo od strujnog udara. Ekipa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Hitne pomoći koja je ubrzo došla na mesto nesreće mogla je samo da konstatuje smrt, međutim ovo je samo jedna u seriji tragedija u mestu Melenci za nepunih mesec dana.

Miodrag Rešin (13), utopio se 31. maja na divljem kupalištu Peskara, koje se nalazi na obodu sela.

Nekoliko dana ranije sestre D. T. (22) i Z. T. (25) iz Melenaca uhapšene su zbog sumnji da su pokušale ubistvo komšije L.S. (43).

U Melencima se 11.11.2017. godine oko 14:20 dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula.

Slobodan Boba Adamov na večni počinak ispraćen je juče u 14 sati.

Sahranjen je na groblju u Melencima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.