UHAPŠEN DILER IZ PANČEVA Policija kod njega pronašla heroin i marihuanu

Izvor: 011vodič.com, 17.Jul.2019, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHAPŠEN DILER IZ PANČEVA Policija kod njega pronašla heroin i marihuanu

Policajci u Zrenjaninu uhapsili su A. J. (41) iz Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je u vratima automobila osumnjičenog pronašla 12 paketića sa oko 30 grama heroina, a u njegovom džepu manju količinu marihuane. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu, je priveden tužiocu, saopštila Policijska uprava Zrenjanina. More
The post UHAPŠEN DILER IZ PANČEVA Policija kod njega pronašla heroin i marihuanu appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na Merdaru uhapšen Nišlija sa 2 kg marihuane

Izvor: JužneVesti.com, 17.Jul.2019

Više od 2 kilograma marihuane pronašla je prokupačka policija na administrativnoj liniji sa Kosovom i Metohijom u Merdaru, u prtljažniku automobila "opel zafira". Tom prilikom uhapšen je vozač automobila, 49-godišnjak iz Niša.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.