U toku čišćenje snega u Zrenjaninu, putevi prohodni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jan.2019, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U toku čišćenje snega u Zrenjaninu, putevi prohodni

Zbog snežnih padavina zimske službe u Zrenjaninu su na terenu tokom celog dana. Trenutno je u toku čišćenje puteva prvog i drugog reda prioriteta po programu zimskog održavanje, a odmah potom krenuće se i u čišćenje ulica. Svi putevi u Zrenjaninu i koji vode do okolnim mesta su prohodni. Pre padavina preventivno je bacana so na puteve, te prema proceni putara nema većeg zadržavanja snega na putevima od 2-3 cm, a problem >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << stvara vetar koji duva.

I ekipe Javno komunalnog preduzeća Čistoća i zelenilo su u trećem stepenu pripravnosti zbog snežnih padavina, a ekipu sa terenu 24 sata.

"Trenutno se radi na čišćenju pešačkih i biciklističkih staza u samom centru grada i obližnjim ulicama, kao i na magistrali.Takođe od snega se čiste i parkirališta, stepeništa i mostovi. Apelujemo na sugrađane da zbog velike količine snega koji je pao prethodnih dana a koji se zadržao na krošnjama drveća ne parkiraju ispod drva jer može doći do lomova grana i oštećenja automobila", navodi Danijela Tančić, portparol JKP Čistoća i Zelenilo iz Zrenjanina.

I tokom noći zimske služne u gradu Zrenjanini nastaviće čišćenje snega po programu zimskog održavanja koji je raspisan.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Smetovi stvorili problem na lokalnim putevima u okolini Niša

Izvor: JužneVesti.com, 26.Jan.2019, 14:58

Tokom noći vetar je naneo veliku količinu snega na lokalne puteve u okolini Niša zbog čega je jedan deo njih i dalje teško prohodan za vozila. Ekipe su na terenu, kažu u Zimskoj službi, te se očekuje da do večeras putevi budu raščišćeni i slobodni za prolaz automobilima. Kako nema novih...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.