U Zrenjaninu obeležen Međunarodni dan sećanja na žrtve holokausta

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 28.Jan.2023, 16:35

U Zrenjaninu obeležen Međunarodni dan sećanja na žrtve holokausta

ZRENJANIN – Odavanjem počasti i polaganjem venaca juče je u Zrenjaninu obeležen  27. januar Međunarodni dan sećanja na žrtve holokausta. Tim povodom na mestu nekadašnje sinagoge vence su položili predstavnici Grada Zrenjanina,  Jevrejske opštine Zrenjanin i Zrenjaninske gimnazije. Obeležavanju Međunarodnog dana sećanja na žrtve Holokausta prisustvovao je i profesor iz Budimpešte Riki Pap, koji se […]
Vest U Zrenjaninu obeležen Međunarodni dan sećanja na žrtve holokausta objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Profesori uče zrenjaninske đake o Holokaustu

Izvor: Danas, 29.Jan.2023, 15:27

Profesori filozofije i sociologije zrenjaninske gimnazije Edi Daruši i Senka Jankov i ove godine doveli su svoje đake na polaganje venaca kod bivše sinagoge u Zrenjaninu, tokom obeležavanje Međunarodnog dana sećanja na žrtve Holokausta.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.