Izvor: Radio 021, 28.Okt.2020, 16:12

U Kliničkоm cеntru Vојvоdinе 34 pаciјenata obolela od korone

U Kliničkоm cеntru Vојvоdinе trеnutnо sе lеči 34 pаciјenata koji su oboleli od korone.

Trenutno, nema pacijenata kod kojih lečenje zahteva primenu mehaničke ventilacije.

Pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković izjavio je danas da je u Vojvodini u poslednja 24 časa registrovano više od 130 zaraženih, što je za jednu trećinu više u odnosu na prethodni dan, a najviše inficiranih je Novom Sadu - 73, za kojim slede >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Zrenjanin i Pančevo.

KCV apeluje na građane da je obavezno pridržavanje svih preventivnih zaštitnih mera, što podrazumeva nošenje zaštitnih maski, održavanje odgovarajuće distance između osoba, redovno pranje i dezinfekcija ruku, kao izbegavanje okupljanja stanovništva u većem broju u zatvorenom prostoru.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.