TREBA DA SE STIDI Opljačkala sugrađanku jer je nije pustila u kuću da prespava?! A prethodno je imala još JEDAN SULUD ZAHTEV!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2019, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TREBA DA SE STIDI Opljačkala sugrađanku jer je nije pustila u kuću da prespava?! A prethodno je imala još JEDAN SULUD ZAHTEV!

Osnovno javno tužilaštvo u Zrenjaninu optužilo je R.A. (45) za tešku krađu jer je opljačkala sugrađanku Ć.H. (85) koja joj je prethodno na insitiranje kupila flašu rakije, ali joj nije dozvolila da kod nje i prespava.

U saopštenju tužilaštva se precizira da je 26. marta R.A. u prodavnici od Ć.H. tražila da joj plati litru rakije, što je Ć.H. i učinila.

Potom je R.A. sa Ć.H. krenula do njene kuće, rekavši joj da hoće kod nje da prespava, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Ć.H. odbila da je pusti u kuću.

R.A. je staricu uhvatila za kosu, poskidala joj zlatne minđuše i strgnula zlatan prsten ukupne vredosti oko 10.000 dinara, a potom je ošamarila i odgurnula.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DRAMA U ZRENJANINU Udarila i opljačkala staricu jer je nije pustila DA PRESPAVA KOD NJE

Izvor: Blic, 30.Apr.2019

Osnovno javno tužilaštvo u Zrenjaninu optužilo je R. A. (45) za tešku krađu jer je opljačkala sugrađanku Ć. H. (85) koja joj je prethodno na insitiranje kupila flašu rakije, ali joj nije dozvolila da kod nje i prespava.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.