TRAGEDIJA U ZRENjANINU: Preminula devojka (24) kojoj je pozlilo u popularnom noćnom klubu

Izvor: Večernje novosti, 26.Avg.2019, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA U ZRENjANINU: Preminula devojka (24) kojoj je pozlilo u popularnom noćnom klubu

Oni koji su je poznavali kažu da je izuzetno zdravo živela, da je u subotu uveče bila na devojačkoj večeri kod drugarice i da je pila samo vodu Ivana R. (24) iz Zrenjanina, prema još uvek nezvaničnim informacijama, preminula je u nedelju 25. avgusta u prepodnevnim časovima u zrenjaninskoj bolnici, gde je kolima Hitne pomoći prebačena, nakon što joj je prethodne noći, oko 02.30 pozlilo u bašti popularnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << noćnog kluba u centru Zrenjanina. - Bila je velika gužva, devojci koja je naš stalni gost, iznenada je pozlilo i samo je pala. Pritrčali su konobari, polivali je vodom, vozilo Hitne pomoći stiglo je vrlo brzo, samo nakon nekih pet-šest minuta i ona je davala znake života - kažu zaposleni u tom poznatom klubu, uz napomenu da će posetiti roditelje preminule devojke i izjaviti im saučešće. Pročitajte još - DETALjI SMRTI DEVOJČICE IZ ALEKSANDROVCA: Lekari iz dva grada uzalud pokušavali da je ožive Prema podacima zrenjaninske policije, telo nesrećne Ivane R. poslato je na obdukciju u novosadski Centar za sudsku medicinu i tek nakon zvaničnog izveštaja biće poznat uzrok smrti. Oni koji su je poznavali kažu da je izuzetno zdravo živela, da je u subotu uveče bila na devojačkoj večeri kod drugarice i da je pila samo vodu. - Veoma su nas pogodile neistinite priče i nagađanja oko Ivanine smrti, ona je bila vegeterijanac, vodila je računa o zdravom načinu života čiji je zagovornik bila - kažu drugari preminule devojke.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVO JE UZROK SMRTI UČITELJICE IZ ZRENJANINA! Ivana (25) slavila, pa pala kao pokošena nasred kafane

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Avg.2019, 07:54

Ivana Ružić (25), apsolvent Učiteljskog fakulteta u Vršcu, pala je kao pokošena nasred zrenjaninske kafane na devojačkoj večeri drugarice, a preminula je narednog dana u bolnici...Kako se saznaje, sumnja se da je naprasno umrla od tromba...Ivana je 25. avgusta u poznatoj zrenjaninskoj kafani iznenada...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.