Izvor: S media, 21.Jan.2013, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srušio se zid zgrade u centru Zrenjanina na kancelariju Poreske uprave (VIDEO)

Dotrajali zid zgrade u centru Zrenjanina srušio se danas na kancelariju Poreske uprave, ali niko nije povredjen.

Gradjevinski inspektor Gordana Damjanov Paskaš kazala je agenciji Beta da se srušio deo krovne, medjuspratne konstrukcije, i nosećih zidova.

Inspekcija je obavila uvidjaj i obavestila Odeljenje za urbanizam i Zavod za zaštitu spomenika kulture, pošto je zgrada pod zaštitom, aobavestila je i vlasnike objekta - Republiku Srbiju >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i jedno fizičko lice, navela je ona.

Kako je kazala, veći deo objekta se odavno ne koristi, osim dela prizemlja gde je poslovni prostor.

Gradjevinska inspekcija u vezi s tom zgradom postupak vodi od 2005. godine, kada je rešenjem naložila zabranu korišćenja i popravke da bi se otklonila opasnost, ukazala je Gordana Damjanov Paskaš.

Usled rušenja zida, porazbijani su prozori nekih prostorija Poreske uprave.

Pored te zgrade, u centru Zrenjanina je još nekoliko dotrajalih, za

čiju popravku nema novca.

(Beta)

FOTO: infobiro, video capture

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.