Srušio se deo plafona učionice, učenica lakše povređena VIDEO

Izvor: B92, 19.Okt.2020, 12:12

Srušio se deo plafona učionice, učenica lakše povređena VIDEO

Zrenjanin -- Srušio se deo plafona u učionici Ekonomsko-trgovinske školi "Jovan Trajković" u Zrenjaninu.

RTS je preneo da je tom prilikom lakše povređena jedna učenica.

Kako se navodi, povređena devojčca je pregledana u Urgentnom centru, konstatovane su joj lake telesne povrede i puštena je kući.

Deo plafona učionice obrušio se jutros za vreme nastave u toku prvog časa, piše RTS >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pozivajući se na nezvanična saznanja.

Zaposleni u školi su pozvali Hitnu pomoć i policiju, koja obavlja uviđaj.

Direktorka Ekonomsko-trgovinske škole Jovan Trajković u Zrenjaninu Dragoslava Golušin izjavila je da je učenica te škole, koja je lakše povređena danas pre podne kada je sa plafona učionice otpao deo maltera, dobro.

"Učionica je zatvorena, sve dok se ne izvrši popravka i provera bezbednosti plafona u celini", navodi se u saopštenju škole dostavljenom Tanjugu.

Kako preciziraju iz škole, do nezgode je došlo u toku drugog časa oko 9:00, kada je deo maltera otpao sa plafona učionice koja se nalazi na trećem spratu u potkrovlju.

"Konstantovano je da su u pitanju lakše povrede i da je učenica dobro", navedeno je iz škole kao i to da su nakon nezgode ostali đaci zajedno sa profesorom, bezbedno napustili ucionicu", navodi dirketorka.

Obavešteni su i nadležni organi - Policijska uprava Zrenjanin, gradevinska inspekcija, Agencija za bezbednost i zdravlje na radu, prosvetna inspekcija.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zrenjanin: Srušio se deo plafona u školi, lakše povređena učenica

Izvor: Danas, 19.Okt.2020

Deo plafona u učionici Ekonomsko- trgovinske školi "Jovan Trajković" u Zrenjaninu srušio se danas i prema nezvaničnim informacija lakše je povređena jedna učenica.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.