Rukovodstvo KC Zrenjanin uručilo vredne donacije policijskim službenicima

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2019, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukovodstvo KC Zrenjanin uručilo vredne donacije policijskim službenicima

Predstavnici NSP KC Zrenjanin uručili su donaciju policijskim službenicima PI Zrenjanin, PO Botoš u vidu klima uređaja.

U nastojanju stvaranja što povoljnijih uslova rada policijskih službenika i opremanja njihovog radnog prostora, predstavnici NSP KC Zrenjanin donirali su klima uređaj koji će biti postavljen u prostorijama PO u Botošu.

Policijski službenici koji rade u ovom PO izrazili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su veliku zahvalnost predstavnicima KC Zrenjanin povodom uručene donacije, prepoznajući konstantna nastojanja NSP koja se odnose na unapređenje uslova rada policijskih službenika.

Predsednik KC Zrenjanin Dragan Ćulibrk uručio je donaciju PS u Sečnju u vidu dva balistička šlema i dva balistička prsluka sa zaštitnim pločama. Donirana oprema je od velike važnosti za unapređenje bezbednosti policijskih službenika prilikom izvršavanja službenih zadataka, što je svakako jedan od najvećih prioriteta ministarstva a za koji se zalaže NSP.

U ime policijskih službenika PS Sečanj na doniranoj opremi zahvalio se komandir PI Zoran Milinović koji je istakao veoma dobru saradnju sa NSP kao i činjenicu da će donirani balistički šlemovi i balistički prsluci doprineti podizanju nivoa bezbednosti policijskih službenika, posebno prilikom izvršavanja visoko rizičnih zadataka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.