Izvor: JUGpress.com, 27.Sep.2021, 22:06

Rukometaši “Dubočice” trijumfovali u Zrenjaninu

LESKOVAC

Rukometaši „Dubočice 54“ trijumfalno su se vratili sa gostovanja u Zrenjaninu, gde su u okviru 2. kola rukometne Arkus superlige savladali ekipu domaćeg „Proletera“ sa 23:29 (10:12). Čitavo prvo poluvreme je bilo neizvesno, jer je u 25. minutu rezultat bio 9:9. Onda su gosti stvorili tri golova prednosti, a na odmor se ipka otišlo sa 10:12. U drugom poluvremenu sjajna igra „Dubočice“ i u 42. minutu >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << utakmica je praktično odlučena – 11:18. Domaćini su jedino uspeli da par navrata smanje prednost na četiri golova zaostatka, ali za nešto viđe nisu imali ni mogućnosti, ni snage, a ni znanja.

Za ekipu „Dubočice 54“ su igrali: Gašić, Cvetković, 3, Stanković 1, Radulović, Marinković, Grubić 3, A. Pavlović, Mitić, Mitrović, Spasić, Matović 3, Atanasković 6, Stanojković, Al. Pavlović, Anđelković 9, Kocić (igrač utakmice).

Nakon dva kola Leskovčani imaju učinak od dve pobede, kao i ekipe „Rudara“ iz Kostolca i „Partizana“ iz Beograda. Upravo su Beograđani ekipa koja dolazi u Leskovac u okviru trećeg kola.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.