Rukometaši Dubočice gosti Proletera u Zrenjananu

Izvor: JužneVesti.com, 24.Sep.2021, 10:22

Rukometaši Dubočice gosti Proletera u Zrenjananu

Nakon pobede na startu Arkus lige protiv ekipe Spartaka, rukometaši Dubočice i u 2. kolu sastaće sa ekipom iz Vojvodine, pošto će u subotu, 25. septembra od 18 sati u Zrenjaninu biti gosti ekipi Proletera.

Leskovčani ove sezone imaju najveće ambicije, pa će s obzirom na respektabilan sastav koji su uspeli da sklope u većini duela u grupi B biti favoriti. Baš kao i Dubočica, i >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << njihov protivnik je na startu ostvario pobedu i to u Nišu nad mladom ekipom Železničara.

Dve ekipe sastajale su i prethodne dve sezone, a na sve 4 utakmice slavio je domaćin. Leskovčani će pokušati da prekinu tu tradiciju i tako u 3. kolo i derbi grupe naredne nedelje sa ekipom Partizana uđu sa dve pobede.

Za razliku od 1. kola, na klupu Dubočice vraća trener Saša Pejčić koji je zbog privatnih obaveza propustio meč sa Spartakom, pa je tim predvodio pomoćni trener Siniša Mičić.

Direktan prenos utakmice možete pratiti na Jutjub kanalu Arkus lige.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Železničar u meč protiv Partizana ulazi kao totalni autsajder

Izvor: JužneVesti.com, 24.Sep.2021

U 2. kolu B grupe Arkus lige rukometaši Železničara gostovaće Partizanu u Beogradu. Utakmica se igra u subotu od 18 sati, a Nišlije u meč ulaze kao totalni autsajderi jer im tim ove sezone čine kadeti i juniori.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.