Požar u Orlovatu - stradala dva brata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jan.2021, 10:47

Požar u Orlovatu - stradala dva brata

Noćas oko 3 sata posle ponoći u Orlovatu kod Zrenjanina dva muškarca su izgubila život. Kako naša ekipa nezvanično saznaje u to vreme je izbio požar u porodičnoj kući Radončić. Beživotna tela dva brata starosti 60 i 62 godine pronađeni su u dvorištu a sumnja se da su stradali od velike koncentracije dima.

Uzrok požara biće utvrđen tokom istrage.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Dva brata poginula u požaru u Orlovatu

Izvor: Radio 021, 16.Jan.2021

Dva brata stradala su prošle noći u požaru u mestu Orlovat, kod Zrenjanina, prenose mediji...Požar je izbio oko tri sata ujutru...Stradali muškarci imali su 60 i 62 godine...Uzrok požara biće utvrđen tokom istrage...Autor: Tanjug..Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.