Izvor: Luftika.rs, 19.Okt.2020, 12:55

Povređena učenica u Zrenjaninu: Deo plafona joj pao na glavu tokom nastave

U srednjoj Ekonomsko-tgovinskoj školi u Zrenjaninu, jutros pre 10 časova u jednoj od učionica obrušio se deo plafona. Tom prilikom lakše je povređena jedna učenica.
Kako javlja portal I Love Zrenjanin sve se zbilo tokom nastave, a o događaju je obaveštena policija koja je obavila uviđaj.
Građevinski inspektor je izašao na lice mesta i utvrdio da >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << je sa plafona otpalo oko dva kvadratna metra maltera. Naređena je zabrana korišćenja učionice i sanacija.
Učenica je, navodno, zadobila lakše telesne povrede.
Studenti želeli da obnove napuštene seoske škole na Staroj planini, ali Srbija ne da

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Zrenjanin: Srušio se deo plafona u školi, lakše povredjena učenica

Izvor: Beta, 19.Okt.2020

Deo plafona u učionici Ekonomsko-trgovinske školi "Jovan Trajković" u Zrenjaninu srušio se danas.Pritom je lakše povredjena jedna učenica.Gradjevinska inspekcija je saopštila da je obavila nadzor i naložila zatvaranje učionice dok se ne popravi plafon s kojeg je jutros otpalo dva kvadratna metra...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.