Počeli radovi u ulici Radnoti Mikloša u Zrenjaninu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Nov.2020, 11:39

Počeli radovi u ulici Radnoti Mikloša u Zrenjaninu

Havariju na kanalizacionoj mreži u ulici Radnoti Mikloša izazvalo urušavanje putne površine, zbog čega je saobraćaj, iz tehničkih i bezbednosnih razloga, u delu ulice bio u prekidu od 4. septembra. U zenjaninskom Javno-komunalnom preduzeću "Vodovod i kanalizacija" kažu da su otpočeli radovi na sanaciji.

"Obimni i kompleksni radovi na sanaciji havarije, uz upotrebu za ovu vrstu radova specifične opreme i mehanizacije, obuhvataju uklanjanje putne površine, bušenje bunara >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za drenažu podzemnih voda kako bi se iste uklonile i stvorili uslovi za izvođenje radova na dubini od šest metara, postavljanje zaštitne oplate, zamenu dela cevi vodovodne, fekalne i atmosferske kanalizacione mreže, izgradnju novih kanalizacionih šahtova, a na kraju i vraćanje putne površine u prvobitno stanje", navodi Siniša Gajin, rukovodilac Službe informisanja i poslovnih komunikacija.

"Ukupna vrednost radova, iznosi 11,8 miliona dinara, planirano je da traju minimum 20 radnih dana, a povereni su preduzeću „Graditelj NS“ iz Novog Sada. Paralelno sa pomenutim, JKP "Vodovod i kanalizacija" sprovešće radove na potpunoj reparaciji crpne stanice koja se nalazi u ovoj ulici, a kojoj pripada i kanalizaciona mreža na kojoj se vrši sanacija havarije", kaže Gajin.

Nakon završetka svih navedenih radova Ulica Radnoti Mikloša ponovo će biti otvorena za saobraćaj.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.