Petrovićeva: Jedva čekamo EP, publika u Zrenjaninu da nas podrži

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jun.2019, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petrovićeva: Jedva čekamo EP, publika u Zrenjaninu da nas podrži

Najbolja košarkašica Srbije Sonja Petrović izjavila je da je reprezentacija odradila veliki posao na pripremama i da se nada da će taj rad doneti rezultate na Evropskom prvenstvu.

"Zaista smo zadovoljne kako su prošle pripreme. Stručni štab je uložio veliki trud i veoma studiozno je napravio plan priprema, pa smo se i mi trudile da na najbolji način uzvratimo. Odradile smo veliki posao i nadamo se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da će to dati rezultate na EP i da će nadoknaditi neke minuse s kojima je ova generacija suočena trenutno", rekla je Petrović Tanjugu.

Evropski šampionat, koji zajedno organizuju Srbija i Letonija, počinje sutra, a izabranice Marine Maljković na otvaranju igraju protiv Belorusije u Zrenjaninu.

"Svi smo uzbuđeni što prvenstvo počinje. Verujem da će nas u Zrenjaninu, kao i svugde, dočekati na predivan način i da će nas publika podržati i doprineti dobroj igri, pa i zadovoljavajućim rezultatima. U ime svih devojaka bih se zahvalila, jer smo tokom priprema imali odlične uslove i veliku podršku ljudi gde god smo igrale", rekla je košarkašica španske Đirone.

Posle duela sa Belorusijom, srpske košarkašice u grupi D igraće još sa Rusijom i Belgijom.

"Idemo polako, utakmicu po utakmicu. Fokusirani smo na grupu i na prvi meč sa Belorusijom. Nadamo se da ćemo da ostvarimo što bolju poziciju u grupi, pa posle možemo da razmišljamo i o daljim utakmicama", zaključila je Petrović.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DOĐITE DA PODRŽITE LAVICE! Sonja Petrović: Jedva čekamo start Evropskog prvenstva!

Izvor: Kurir, 26.Jun.2019

Najbolja košarkašica Srbije Sonja Petrović izjavila je da je reprezentacija odradila veliki posao na pripremama i da se nada da će taj rad doneti rezulate na Evropskom prvenstvu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.