POGLEDAJTE: Osumnjičeni snimio video u kom tvrdi da nije silovao maloletnu pastorku (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 17.Avg.2019, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POGLEDAJTE: Osumnjičeni snimio video u kom tvrdi da nije silovao maloletnu pastorku (VIDEO)

Pedesetčetvorogodišnji Radenko P. snimio je i na svoj FB profil okačio video u kojem priča kako se redovno telefonom čuje sa svojom suprugom M. i da se čak video sa njom ispred Sigurne kuće Pedesetčetvorogodišnji Radenko P. Iz sela Boka u opštini Sečanj, kod Zrenjanina, nakon što je iz Austrije stigao u Srbiju, u autobusu za Zrenjanin snimio je i na svoj FB profil okačio video u kojem priča >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << kako se redovno telefonom čuje sa svojom suprugom M. i da se čak video sa njom ispred Sigurne kuće u Zrenjaninu i uručio joj paket, pri tom ne dajući objašnjenje otud ona sa ćerkom, u Sigurnoj kući.Kivan na policiju u Sečnju, koja bi, kako kaže, odmah proglasila da je uhapšen, a ne da se sam prijavio, izrazio je želju da to učini u Zrenjaninu, uz tvrdnju da nikoga nije silovao i da nikada nije pretio ubistvom svojoj supruzi.Pročitajte još: NAVODNI MANIJAK SE PREDAO POLICIJI: Primoravao desetogodišnju pastorku na oralni seks, žni pretio da će je ubitiRadenko P. Je ljut i na neke meštane rodnog sela, koji su mu, kako kažu namestili silovanje, koje on nije počinio.Komentari na društvenim mrežama su nakon objavljivanja video klipa, različiti, od onih koji pružaju podršku mirnom i poštenom meštaninu Boke, koji povremeno radi u Austriji, do onih koji ga kunu i osuđuju za ono što je učinio.Foto: FejsbukZrenjaninska policija, kao ni tužilaštvo, za sada se nisu oglasili povodom morbidnog slučaja seksualnog uznemiravanja desetogodišnje devojčice, inače pastorke Radenka P. Foto: Fejsbuk

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

ŠOK SNIMAK! Osumnjičeni objavio video u kojem tvrdi da NIJE SILOVAO MALOLETNU PASTORKU - Da li je ovo preokret u slučaju zlostavljane devojčice (10)?

Izvor: RTV Pink, 17.Avg.2019

Pedesetčetvorogodišnji Radenko P. snimio je i na svoj Fejsbuk profil okačio video u kojem priča kako se redovno telefonom čuje sa svojom suprugom M. i da se čak video sa njom ispred Sigurne kuće.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.