Napad na Nezavisni sindikat prosvetnih radnika Vojvodine

Izvor: N1 televizija, 14.Jun.2018, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napad na Nezavisni sindikat prosvetnih radnika Vojvodine

Nezavisni sindikat prosvetnih radnika Vojvodine je saopštio da su sinoć nepoznati počinioci razbili stakla na prozorima prostorija sindikata, u kojima deluje Nezavisni sindikat javnih službi Vojvodine, kao i Centar za zaštitu potrošača "Begej" iz Zrenjanina

"Ne želimo da se bavimo teorijama zavere, ali činjenice su da pomenute organizacije vode svakodnevnu i beskompromisnu borbu za radnička prava i prava >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << svih građana našeg grada i naše države. Da li je to razlog vandalskog čina još uvek nije poznato, ali očekujemo da policija hitno pronađe odgovorne za ovaj čin", saopšteno je.

U saopštenju se zaključuje da se "tek kada počinilac ili počinioci budu imali ime i prezime, kada budu odgovarali pred nadležnim organima države", može reći da institucije funkcionišu.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sindikat NSPRV: Stakla polupana, ko je sledeći

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Jun.2018

Nezavisni sindikat prosvetnih radnika Vojvodine (NSPRV ) u Zrenjaninu saopštio je danas da su nepoznati počinioci sinoć izvršili vandalski napad na prostorije tog sindikata...Kako je naveo predsednik NSPRV Ranko Hrnjaz, vandali su porazbijali stakla na prozorima u kojima pored tog sindikata deluje...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.