Na nastup Kije Kockar u Zagreb došla devojka kojoj je pomogla u humanitarnoj akciji! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Svet, 09.Jun.2019, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na nastup Kije Kockar u Zagreb došla devojka kojoj je pomogla u humanitarnoj akciji! (FOTO) (VIDEO)

Kija Kockar sinoć je imala uspešan nastup u Zagrebu, a posebno ju je obradovao dolazak Nataše Terzin, devojke iz Zrenjanina koju je pevačica nakon humanitarne akcije koju je sprovela na društvenim mrežama poslala na lečenje.
‘Nataša ima super rezultate na terapijama u Zagrebu i drago mi je što je došla na moj nastup da malo uživa,’ napisala je Kockar.
Klub je bio krcat. Pogledajte delić atmosfere:
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<







View this post on Instagram















Kija Kockar sinoć na nastupu u Zagrebu izvodi svoj hit ‘Ko bi rekao’
A post shared by SVET (@svet_rs) on Jun 9, 2019 at 12:56am PDT


SvetSvet
The post Na nastup Kije Kockar u Zagreb došla devojka kojoj je pomogla u humanitarnoj akciji! (FOTO) (VIDEO) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

(VIDEO) KAKAV ŠOU! Karleuša u Zvezdama Granda nastupala kao igračica iza svoje seksi kandidatkinje Kaće!

Izvor: Svet, 09.Jun.2019

Katarina Jovanović je kandidat “Zvezda Granda” kojoj je mentor Jelena Karleuša, a njen nastup je oduševio sve prisutne.. Naime, sa njom se na bini pojavila i Jelena Karleuša i to kao igračica, a nema ko nije bio iznenađen prizorom.. “Ovo su stvarno velika iznenađenja, odjednom je Jelena...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.