Likovni i literarni konkurs za zrenjaninske osnovce

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Apr.2021, 10:47

Likovni i literarni konkurs za zrenjaninske osnovce

Kulturni centar Zrenjanina i ove godine raspisao je elektronski literarni i likovni konkurs namenjen učenicima osnovnih škola u Zrenjaninu. Tema konkursa je ljubav, drugarstvo, solidarnost i humanost.

Na konkursu mogu učestvovati deca nižeg i višeg osnovnoškolskog uzrasta. Za literarni konkurs mogu se slati radovi u žanru poezije i proze, a za likovni konkurs dozvoljene su sve likovne tehnike primenjive na listu bloka za crtanje.

Literarne radove >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << potrebno je slati u word ili pdf formatu, a likovne radove u jpg ili pdf formatu, na e-mail adresu Kulturnog centra: kczr@kczr.org.

U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, naziv škole i razred. Konkurs je otvoren do 15. maja, sve radove ocenjivaće stručni žiri, a nakon završetka konkursa biće dodeljenenagrade.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.