Krunićeva: Australija je favorit, mnogo će nam značiti podrška navijača

Izvor: Press, 21.Apr.2017, 09:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krunićeva: Australija je favorit, mnogo će nam značiti podrška navijača

Biće nam teško, oni su favoriti. Bolje su rangirani od nas, ali rang nije toliko važan u Fed kupu, a mi smo to u više navrata dokazale, kaže Aleksandra Krunić.
foto: novosti.rs
Australija je favorit, ali mi u sjajnoj atmosferi čekamo šansu iz prikrajka. To je poruka Aleksandre Krunić pred mečeve za popunu Svetske grupe B FED kupa, koji se igraju ovog vikenda u Zrenjaninu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Poznajem njihovu ekipu vrlo dobro. Sa Darijom Gavrolovom sam teniski odrasla, jako dobro je znam, trenira je Biljana Veselinović koja je i mene trenirala, pa će joj sigurno dati neke insajderske informacije. Igrala sam i protiv Ešli Barti, koja se dobro pokazala početkom godine. Biće nam teško, oni su favoriti. Bolje su rangirani od nas, ali rang nije toliko važan u Fed kupu, a mi smo to u više navrata dokazale",rekla je Krunićeva

Prvog dan takmičenja, u subotu igraju se dva singl meča, a prvi počinje u 13 časova. U nedelju se igraju dva singla i dubl. Prvi singl počinje u 13 časova. 

Žreb je sutra, nemam posebnu želju, iako sam do sada češće otvarala mečeve i to mi sasvim odgovara. Nije bitno, ako sam prva odlično jer se neću mnogo trošiti u navijanju, a ako budem druga verovatno ću ući u atmosferu koju će nadam se napraviti publika. Znači nam podrška, uvek priželjkujemo da igramo na domaćem terenu zbog podrške navijača jer to u bitnim trenucima može da presudi. Molim sve da dođui da nas podrže, ova hala nije velika, mislim da možemo da je napunimo mi smo sportska nacija, mnogo će nam značiti podrška", navela je Krunićeva.
 
Pogledaj vesti o: Zrenjanin,   Tenis

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.