Krivične prijave protiv trojice mladića zbog krađe crkava

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jan.2020, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krivične prijave protiv trojice mladića zbog krađe crkava

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu, u saradnji sa policijom u Pančevu, po nalogu nadležnih tužilaštava, podneće krivične prijave protiv dvadesetogodišnjeg mladića iz Kovačice i dvojice šesnaestogodišnjaka iz okoline Kovačice, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili više krivičnih dela teška krađa i teška krađa u pokušaju.

Oni se sumnjiče da su od 26. decembra 2019. godine do 8. januara ove godine provalili u šest crkava na području >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Zrenjanina i Pančeva iz kojih su ukrali novac od dobrovoljnih priloga, saopštila je Policijska uprava Pančeva.

Takođe se sumnjiče da su pokušali da provale u još dve crkve u okolini Zrenjanina.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grupa mladića PLJAČKALA CRKVE po Zrenjaninu i Pančevu

Izvor: Blic, 10.Jan.2020

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu, u saradnji sa policijom u Pančevu, po nalogu nadležnih tužilaštava, podneće krivične prijave protiv dvadesetogodišnjeg mladića iz Kovačice i dvojice šesnaestogodišnjaka iz okoline Kovačice, zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili...

Nastavak na Blic...

Zrenjanin: Uhapšena trojica mladića zbog krađe dobrovoljnih priloga iz crkava

Izvor: B92, 10.Jan.2020

Pripadnici MUP-a u Zrenjaninu podneće krivične prijave protiv trojice mladića iz Kovačice zbog sumnje da su izvršili više krivičnih dela...U pitanju su dvadesetogodišnji mladića i dvojica šesnaestogodišnjaka iz okoline Kovačice, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili više krivičnih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.