Izvor: Danas, 06.Nov.2019, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Klizno“ radno vreme: Korist za zaposlene ili propaganda

BBCOd sedam do tri ili biste drugačije? Branka Ljiljak već 30 godina ustaje u „cik zore“ kako bi na vreme stigla na posao. Poslednjih 15 godina radi od sedam do tri u opštinskoj administraciji u Zrenjaninu, pa joj je budilnik radnim danima namešten na šest sati. Dopada joj se predlog ministra za rad, zapošljavanje, boračka […] Članak „Klizno“ radno vreme: Korist za zaposlene ili propaganda se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Vladimir Kostić: Rasterivanje političkih magli

Izvor: Danas, 06.Nov.2019

U Srpskoj akademiji nauka i umetnosti sutra se otvara dvodnevni naučni skup "Slobodan Jovanović - život, delo, vreme", kao deo programa kojim SANU obeležava 150 godina od rođenja jednog od najvećih i najvažnijih srpskih naučnika iz prve polovine 20. veka, akademika, pravnika, istoričara, političara...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.