Jelena Krunić brutalno napala Kiju: Dečko te je ZBOG MENE dva puta ostavio

Izvor: Svet, 18.Jul.2018, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Krunić brutalno napala Kiju: Dečko te je ZBOG MENE dva puta ostavio

Iako su ranije bile u dobrim odnosima, Kristina Kija Kockar i Jelena Krunić su ušle u žestoki rat. Izgleda da je Krunićeva rešila da se žestoko razračuna sa pobednicom “Zadruge”, te je na svom Instagram profilu krenula da objavljuje postove o stjuardesi i o, kako Jelena navodi, obmanama devojke iz Zrenjanina.
Krunićeva tvrdi da je Kockareva pre “Zadruge” objavljivala šovinističke tvitove, iako Kija navodi suprotno – da uopšte nije ni imala nalog na toj društvenoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << mreži. Takođe, ona naziva stjuardesu pogrdnim imenom – “Kuja”.

Jelena je potom na Instagram storiju navela kako je Kiju, navodno, tadašnji dečko reper Struka dva puta prevario zbog nje – i to na godišnjicu zabavljanja i na stjuardesin rođendan.
“Ti si znala za Krunićevu i pre “Zadruge”, kada me je cimao tvoj bivši dečko Struka i ti si mu našla poruke na vašu godišnjicu, pa ste raskinuli. I drugi put na tvoj rođendan pa ste opet onda raskinuli. Ne umeš da zadržiš muškarca, mila, nikako… Samo ja nisam Luna, popio je korpu jer ja zauzete muškarce ne preferiram”, poručila je Jelena Kiji.
Da li će Kockareva prećutati ove napade ili će nekako odgovoriti, ostaje nam da vidimo.
SvetSvet, E Stock/Miloš Rafailović
The post Jelena Krunić brutalno napala Kiju: Dečko te je ZBOG MENE dva puta ostavio appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Jelena Krunić ŽESTOKO napala Kiju: Tvoj dečko te je varao sa mnom i to DVA PUTA

Izvor: Scandal.rs, 18.Jul.2018

Kija Kockar i Jelena Krunić započele su žestok rat jer kako stvari stoje Jelena je odučila da se žestoko obračuna sa pobednicom Zadruge. Krunićeva tvrdi kako je Kija objavila šovinističke tvitove iako Kija tvrdi da nije imala nalog na toj društenoj mreži da to nije uradila. Takođe, ona naziva...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.