Istraga protiv javnog izvršitelja iz Novog Sada zbog zloupotrebe službenog položaja

Izvor: Blic, 11.Okt.2017, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istraga protiv javnog izvršitelja iz Novog Sada zbog zloupotrebe službenog položaja

Viši javni tužilac u Zrenjaninu doneo je naredbu o sprovođenju istrage i saslušao osumnjičenog B.P. iz Novog Sada, zaposlenog kao javni izvršitelj sa sedištem kancelarije u Zrenjaninu, osumnjičenog B.S. iz Zrenjanina, lice koje je radilo u navedenoj kancelariji javnog izvršitelja, zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično delo zloupotrebe službenog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << položaja u saizvršilaštvu.

Tužilac je saslušao i osumnjičenog M.P. iz Novog Sada, zbog krivičnog dela zloupotreba položaja odgovornog lica u saizvršilaštvu.

Osumnjičeni se terete zbog zloupotreba u postupku izvršenja radi naplate potraživanja izvršnog poverioca, prodajom nepokretnosti izvršnog dužnika – poslovnog prostora u Zrenjaninu, a što su učinili u korist privrednog društva '“Home Interpoint“ iz Novog Sada, kojem je time, kako se sumnja, pribavljena protivpravna imovinska korist u iznosu od preko sedam miliona dinara.

Nakon saslušanja osumnjičenih, Viši javni tužilac u Zrenjaninu je nadležnom sudiji za prethodni postupak, predložio određivanje pritvora protiv osumnjičenih.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Istraga protiv javnih izvršitelja zbog zloupotrebe službenog položaja

Izvor: BKTV News, 11.Okt.2017

Viši javni tužilac u Zrenjaninu doneo je naredbu o sprovođenju istrage i saslušao osumnjičenog B.P. iz Novog Sada, zaposlenog kao javni izvršitelj sa sedištem kancelarije u Zrenjaninu, osumnjičenog B.S. iz Zrenjanina, lice koje je radilo u navedenoj kancelariji javnog izvršitelja, zbog postojanja...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.