Izvor: MozzartSport.com, 16.Jun.2021, 11:44

Humanitarni tiket u podne: Momir Rnić tipuje za Udruženje paraplegičara Banata, Zrenjanin

Naš zlatni rukometaš i trener očekuje pobede Italije i Turske

Srpski je rukometni trener i bivši jugoslovenski rukometaš. Stručnjaci su ga proglasili za najboljeg odbrambenog igrača na svetu. Dres tadašnje reprezentacije oblačio je 217 puta i postigao je 411 golova. Kao član i kapiten reprezentacije Jugoslavije Momir Rnić bio je prvak sveta u Švajcarskoj1986. godine. Zlatnu medalju osvojio je i na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu 1984... Jedno vreme paralelno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je igrao rukomet i fudbal koji i sada rekreativno upražnjava. Oženjen je, otac dvoje dece. Sin, Momir junior je uspešan rukometaš i reprezentativac Srbije i takođe biće učesnik u plemenitom listiću. Pre nego što započne dobrotvorno tipovanje Momir ističe.

 “Svojevremeno sam se okušao u košarci i fudbalu koji sam naročito voleo. U mom rodnom Sečnju igrao sam za pionire. Dogodilo se da jednu utakmicu pobedimo, a da ja postignem sva tri gola. Bio sam srećan kao malo dete. Potom, došao je naredni meč, a mene nije bilo među jedanaest igrača. Trener mi je rekao da me nije uvrstio u sastav ‘iz taktičkih razloga’. Bio sam povređen, skinuo sam kopačke i bacio ih u ugao svlačionice. Ustao sam i rekao sebi, ‘idem na rukomet’. Čuveni fudbalski trener Toša Manojlović nudio mi je da zamrznem rukomet na šest meseci. Govorio je da će od mene napraviti ubojitu devetku”, kaže Rnić i prelazi na tipovanje.

Prva utakmica na EURO 2020 startuje u 15.00 sati, a sastaju seFinska – Rusija. Reč je o utakmici iz grupe “B” u kojoj su još Belgija i Danska. Belgija i Finska imaju po tri poena jer je Belgija dobila Rusiju sa 3:0, a Finci su nakon velike ljudske drame na terenu, pauze, savladali Dance. Rusi su u toki priprema imali pobedu i trijumf. Ukupni odnos je 1:0:4, uz gol razliku 15:1 na četiri utakmice koje su Rusi pobedili.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Pobeda Rusije, dvojka”.

Naš plemeniti kladilac i sada prati i gleda sve sportove, čak i nižerazredne lige. Zna gde je ko na tabeli, drugari mu se pomalo čude kako stiže sve da isprati, ali sport je Rnićev život. Okrećemo list i nekoliko rečenica pišemo o duelu Turska – Vels. Međusobni skor glasi 2:1:3 sa najčešćim pobedama od po 1:0. Turci su u poslednjoj utakmici dobili sa 6:4. Meč se održava na stadionu u Bakuu, nakon poraza Turaka od Italijana sa 3:0. Na drugoj strani Vels je startovao remijem sa Švajcarskom. Na poslednjih 10 mečeva Velšani su poraženi samo od Francuza i Belgijanaca.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Kec”.

Nije tajna da Momir simpatiše Partizan. Gleda ‘çrno – bele’ u svim sportovima, a sada nas vodi do utakmice koja startuje u 21.00 sat, Italija – Švajcarska. U grupi “A” Italijani vode sa tri boda, imaju dva poena više od Sajdžija. Ne zna se kada su Italijani doživeli poslednji poraz, bilo je to još 2018. godine. Olimpijski stadion u Rimu je ponovo domaćin, a kod Italijana izostaje jdan starter.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Pobeda Italije, jedinica”.

Tokom igračke karijere bilo je sijaset utakmica koje naš gost pamti, ali izdvaja dve. Finale na Olimpijskim igrama i Svetskom prvenstvu. To su najveća planetarna takmičenja na kojima je stigao do zlatnih odličja. Za kraj plemenitog tipovanja utakmica Sao Paulo – Šapekoense. Obe ekipe imaju po bod i bez trijumfa su. Gosti nastupaju bez šestorice, domaći bez trojice fudbalera. Poslednju takmicu gosti su odigrali bez golova, a domaći su izgubili. Međusobni odnos je 4:4:4.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Prelaz iz jedan u jedan”, zaključuje naš gost koga upoznajemo sa kompanijskim društveno odgovornim poslovanjem.

Mozzart je samo kroz ovu društveno odgovornu akciju donirao 19.758.037 dinara. Poznata televizijska voditeljka Marija Sekulović sastavila je prvi dobitni Mozzartov “Humanitarni tiket u podne”. Prvi plemeniti tiket sastavljen je na početku Evropskog prvenstva u fudbalu održanog 2016. godine.

Budite uz Mozzart koji svaki gol, postignut na EP, nagrađuje sa po 10.000 dinara i donira u humanitarne svrhe.Kompanija je još jednom pomogla sedmomesečnom Gavrilu Đurđeviću za čiji život se bore građani Srbije, muzičari, sportisti, novinari i glumci. Na humanitarnoj licitaciji je za 4.100 evra kupila kombinezon Maraša, glavnog lika iz filma „Južni vetar“, koji je nosio glumac Miloš Biković. Takođe, kompanija MOZZART je pobedila na humanitarnoj aukciji Ronaldove odbačene kapitenske trake sa fantastičnih 7.500.000 dinara, a suma je usmerena za lečenje malenog Gavrila za koga je okončana i aukcija potpisanog Mesijevog dresa. Početnu ponudu od milion dinara dao je Mozzart, a dres je otišao za 1.000.010 dinara. Ronaldov potpisani dres izlicitiran je za 1.300.010 dinara, a dres Zlatana Ibrahimovića otišao je za pola miliona dinara, kupac kompanija Mozzart. Naravno, novac ide za Gavrilovo lečenje.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 85. košarkaških terena. U naselju “Stepa Stepanović” otvoren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”. Na otvaranju čačanskog Želovog terena svečanost su uveličali Duda Ivković, Dragan Kićanović, Željko Obradović…

Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu, a sada smo zlatni sponzori Univerzijade, tačnije BU, koja se tokom jula održava u Beogradu. Takođe, bili smo generalni sponzori KK Borac. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige. Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan… Svojevremeno smo donirali inkubatore našim porodilištima.

U akciji“Novi dresovi za nove šampione” doniramo sportsku opremu. Podsetimo, regionalni lider u priređivanju igara na sreću pokrenuo je akciju kako bi podržao i manje, lokalne klubove. Tokom nekoliko prethodnih godina, opremu je dobilo oko 5.500 sportista iz više od 140 klubova.

Za UDUS, uz pomoć naših poznatih glumaca i predstave “Balkanski špijun”, Mozzart je obezbedio tri i po miliona dinara.

Napomenimo da je kompanija, samo kroz Humanitarni tiket u podne, donirala tačno 19.708.037 dinara, a najbolji strelac Superlige Srbije Milan Bojović je naš poslednji dobitnik.

 MOZZART – ov 843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Podsećamo na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić, Olja Lević, Milovan Ćirković, Danilo Anđušić, Zoran Moka Slavnić, Marko Baćović, Radivoje Lale Bojičić, Vladimir Jocović, Goran Bjelogrlić, Nenad Nerandžić i Bojan Todorović.

Ne smemo zaboraviti ni na kompanijske donacije koje odlaze u RS.

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Udruženje roditelja sa četvoro i više dece, Šekovići. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra završenim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota 1.

PIŠU: Đurđe MEČANIN/Mloš MILIĆ

[email protected]

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Zrenjanin,   Turska

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.