HAPŠENJE U ZRENJANINU: Priveden traktorista osumnjičen da je izazvao tešku nesreću u Žitištu

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2019, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAPŠENJE U ZRENJANINU: Priveden traktorista osumnjičen da je izazvao tešku nesreću u Žitištu

Policija munjevito reagovala

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu uhapsili su D.O. (1989) iz okoline Žitišta, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja

Sumnja se da je, noćas oko 2.45 časova na putu između mesta Torak i Itabej, upravljao traktorom sa presom za slamu, koja nije bila pravilno osvetljena, saopštio je MUP.

Na njega je motociklom naleteo dvadesetpetogodišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << muškarac koji je poginuo na licu mesta, kao i njegov dvadesettrogodišnji suvozač.

Uviđaj na licu mesta izvršio je osnovni javni tužioc u saradnji sa pripadnicima unutrašnjih poslova u Zrenjaninu.

D.O. je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Zrenjaninu.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.